What members think - Thomas Hedlund

Hej! Vilka är ni och vad gör ni för något?

 Hej! Thomas Hedlund förbättringsledare och hälsodriven interimschef på det egna bolaget Acksen.  Acksen arbetar med hälsodrivet ledarskap. Det innebär hållbar utveckling där vi sätter människan i centrum och där motivation och trivsel är hög. Det gör vi genom att hyra ut oss själva som hälsodrivna interimschefer eller via andra uppdrag inom ledning och styrning eller coachning med individer och/eller grupper. Har ett koncept som heter gröna zonen - skapa förutsättning för att kunna leda sig själv. Vi ingår även i partnerskap med andra företagare inom samma område.

 

Vad för sorts affärsnytta anser ni att ni har fått av att sitta på DOSPACE och verka i nätverket? 

DOSPACE skapar en möjlighet där man som företagare kan tala om att man finns och vad man gör. Det blir på så sätt lättare att etablera sig som företagare i Gävle och på andra orter via de andra siterna. Under tiden som medlem har jag fått flera nya kontakter både socialt och företagsmässigt. Jag har träffat människor som jag verkligen gillar och som jag kan om jag vill gå vidare i ett fördjupat samarbete med på sikt. Medlemskapet och min tid på DOSPACE har ännu inte lett till några konkreta uppdrag ännu men det är ett perfekt skyltfönster för att synliggöra sina kompetenser. Det ger också en möjlighet att bli ihopkopplad av ex. Site Manager med potentiella kunder som kommer på besök till siten.

Har ni kunnat hjälpa medlemmar på DOSPACE? På vilka sätt?

 Jag träffar ofta människor i köket och börjar där prata om allt möjligt. Jag har genom min tid som medlem varit ett stöd/bollplank till andra utifrån olika problemställningar. Jag har även haft föreläsningar som kan inspirera andra medlemmar till utveckling inom hållbart ledarskap – att leda sig själv.

 Hur har detta gått till?

Via fysisk närvaro på plats på site och på så sätt skapa kontakt/snacka med andra medlemmar. Viktigt när jag bygger relationer att det är fokus på fysisk närvaro. DOSPACE ser jag som en arena som ger en möjlighet att skapa relationer med andra företagare och det kan i sin tur leda till att vi kan ta större uppdrag tillsammans.  

 

Kan du dela med dig av ett tips - hur bli man en bra nätverkare på en co-workingsite?

Ta tillfällena som ges – för det ges många tillfällen på ett sådant här ställe. Vara intresserad och lyhörd på den person du pratar med. Säger hej när du möter en annan medlem och tar dig tid att fråga hur det är med dina DOSPACE kollegor. Viktigt att ta sig tid till dialog. Man kan kolla igenom företagslistan och se om det är något intressant företag som kan vara en spännande samarbetspartner eller liknande – ta kontakt. Det handlar i grund och botten om att vara sig själv i varje situation. Är man ärlig och sig själv skapar det förutsättningar för stärkta relationer med andra medlemmar. 

Föregående
Föregående

COWORKING + E-HANDEL = TRUE?!

Nästa
Nästa

What members think - Helena Gällerdal Högfelt