SÅ GÖR DU DET MYSIGARE PÅ KONTORET

  1. FÄRG - Inred med färg! Du behöver nödvändigtvis inte måla om hela kontoret - det räcker med någon inredningsdetalj, möbler eller textilier i färg. Olika färger har olika påverkan på vårt mående såväl som produktivitet och kreativitet, så tänk över vilka färger du vill ha i ditt kontor.

2. VÄXTER - Växter (och nu menar vi riktiga växter) gör kontoret mer levande och tilltalande. Många växter är luftrenande, ger syre och skapar en behaglig luftfuktighet. Satsa på tåliga växter som även den mest uppbokade personen klarar av att ta hand om.

3. TEXTILIER - Med mer textil i kontoret minskar buller och lyfter dessutom stämningen i rummet. Färgglada gardiner är ett första steg, men ta även en titt på hur du kan inreda med mattor, soffmöbler, kuddar och filtar.

4. BELYSNING - Det är ingen hemlighet att naturligt ljus är bra för oss. Det kanske kan vara svårt att påverka fönstrens storlek i ditt kontor, men se till att de fönster som finns inte skyms av persienner eller gardiner. Inred ditt kontor med flera ljuskällor med olika funktion: allmänbelysning, arbetsbelysning och stämningsbelysning för att skapa ett härligt ljus i kontoret.

5. KONST - Utnyttja väggarna i ditt kontor och häng upp tavlor och posters för att liva upp kontoret. Eller varför inte släng upp en cool matta eller cykel på väggen?

Bonustips: Ergonomi är viktigare än någonsin i och med våra stillasittande liv. Finns det möjlighet för dig och ditt team att variera var ni sitter och jobbar? På många coworking spaces erbjuds många olika sittplatser för att kunna variera.


Kom och testa en vecka hos oss på DOSPACE!

Föregående
Föregående

KOSTNADSEFFEKTIVT ATT BETALA 6200 KRONOR FÖR FEM KVADRATMETER?

Nästa
Nästa

Coworking, mervärden utöver kvadratmeter